Your Company

Hem Om mig Blogg Katterna Kattungar Hunden Länkar

Hej!

Jag heter Carina Pedersèn och är född 1970. Jag har fyra barn som är födda -94, -97, 03 och minstingen som är född -07. Dom stora barnen är utflugna och kvar hemma med mig finns yngsta dottern som inte är så liten längre.


Mitt stamnamn blev inregistrerat i SVERAK och FiFe sommaren -08 och namnet kommer av stället vi bodde på som heter Estabo. Tanken är att ha en liten uppfödning med nån enstaka kull då och då så vi får njuta av underbara små kattungar.

Jag är medlem i Nerikes Kattklubb.

 

Jag har alltid älskat djur och har haft förmånen att kunna ha några stycken i mitt vuxna liv. Detta intresse har även smittat av sig till mina barn som också älskar djur.

En del av fritiden ägnas också åt pardans, då två av mina flickor dansat i´många år samt ridning då tjejerna tillbringar lite tid i stallet.

Det är jätteroligt att få dela sina intresse med sina barn!

Det hela började med några bondkatter och en colliehund för många år sedan. Allt har rullat på under åren och jag har alltid drömt om en Helig Birma. När sedan våra bondkatter gick ur tiden blev det dax för birmorna att komma in i mitt liv och det är jag oerhört glad för! Det finns även nu en hund i familjen, en Sheltie kille vid namn Alvin.

Denna underbara vackra ras (Birman) har stulit en stor del av mitt hjärta. I dagsläget finns det några styckna här hos oss, om dom går det att läsa på deras egna respektive sidor.

Det var lite om mig och min familj, jag hoppas ni får en trevlig stund här hos oss på S*Estabolyckan´s                                   

IMG_2167-3.JPG