Hej!

Jag heter Carina P Alfredsson och är född 1970, jag är gift med Rolle och vi har fyra barn som är födda -94, -97, 03 och minstingen som är född -07. Vi bor i ett stort gammalt träshus i ett litet samhälle som heter Åsbro.

Mitt stamnamn blev inregistrerat i SVERAK och FiFe sommaren -08 och namnet kommer av stället vi bor på som heter Estabo. Tanken är att ha en liten uppfödning med ca 1-2 kullar per år då vi får njuta av underbara små kattungar. Jag är medlem i Nerikes Kattklubb och Birmasällskapet.

 

Jag har alltid älskat djur och har haft förmånen att kunna ha några stycken i mitt vuxna liv. Detta intresse har även smittat av sig till mina barn som också älskar djur och i dagsläget hjälper dom mig med både hundar och katter och har även ett stort intresse för hästar och ridning, ett jätteroligt intresse att få dela med sina barn! Det hela började med några bondkatter och en colliehund för många år sedan. Allt har rullat på under åren och jag har alltid drömt om en Helig Birma. När sedan våra bondkatter gick ur tiden blev det dax för birmorna att komma in i mitt liv och det är jag oerhört glad för! Denna underbara vackra ras har stulit hela mitt hjärta. I dagsläget finns det några styckna här hos oss, om dom går det att läsa på deras egna respektive sidor.

Det var lite om mig och min familj, jag hoppas ni får en trevlig stund här hos oss på S*Estabolyckan´s  kika gärna runt en stund...

Kontaktuppgifter

Carina P Alfredsson
0582-510 50
070-67 67 885
E-post
 
Om mig :
Start  Nyheter  Blogg  Album   Om mig   Katterna  Kattungar  Änglar  LänkarValkommen.htmlNyheter.htmlhttp://estabolyckans.bloggplatsen.se/Mina_album/Mina_album.htmlKatterna.htmlKattungar.htmlAnglar.htmlLankar.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7shapeimage_2_link_8